PDA

View Full Version : CDs not Displaying Ratings, and Rip Status will show Not in AccurateRip



CAFCode
08-15-2014, 02:55 PM
As a very recent purchaser of dBpoweramp, I am going through my CD collection, ripping to a hard drive.
All has gone well until this morning, dBpoweramp will not show Ratings for any CD (including one ripped previously) and after ripping only now shows Not in AccurateRip for each track.
I've made no changes that I know of, what did I do to cause this condition? Thanks in advance.

Spoon
08-15-2014, 04:20 PM
Try ripping a very popular CD, it should say in AccurateRip, if it does not, check your security software is not blocking it.

CAFCode
08-20-2014, 04:20 PM
Okay, thanks -working on Norton 360 stuff. More when I fix this

CAFCode
08-26-2014, 02:00 PM
The latest and hopefully last of this. I have a Dell desktop, Win 7, Norton 360 security. My Windows based security (firewall) is OFF. Norton looked at my config, shut Norton OFF, -no change. I upgraded to dBpoweramp 15.1 and rebooted. Viola, ratings and Accurate statuses are back.
Can't explain it, but it's working fine. Thanks!