PDA

View Full Version : No mention of Cue Support in R14 features..??



Walburga
09-17-2010, 11:14 PM
Spoon,

I know you said a few weeks ago (in response to a post I made) that R14 would finally support CUE generation, with individual track files (instead of just the entire disc)..

However, perusing the webpage that talks about all the new features in R14, I see nothing even mentioning CUE support, let alone CUE with individual track files...

I've been waiting for this feature for literally years, and now I'm confused..

Did the feature not make it? Is it still coming? :confused:

Also, if it does/will have it, will we still need to use the "CUE Sheet" Plugin [that's been in beta], or is it something that is/will be intergated directly into the Ripper itself?

I really want to upgrade, but I'm not going to until this feature is finally *fully* implemented. :(

If it's not done yet, any ETA?

--Walburga

Wayne
09-18-2010, 05:55 AM
I assume that you will still need the CUE Sheet codec.

Spoon
09-18-2010, 03:20 PM
It will be done when the Cue Image codec is picked up again.

Walburga
09-18-2010, 09:33 PM
It will be done when the Cue Image codec is picked up again.

OK, so it's not in there yet, and it will still require the CUE Image codec..

Spoon, any ETA on getting back to that codec?

From other threads I've seen you post in (pre-R14 release) you seemed to be intending to jump back to others things now that R14 is officially out - meaning I'm guessing the CUE Image codec won't be picked up again for awhile..

Guess that means I'll be waiting to upgrade for awhile.. oh well...

--Walburga

Spoon
09-21-2010, 03:08 PM
A commitment on time cannot be given, sorry.