PDA

View Full Version : access to asset-upnp-configuration



bassato
09-16-2010, 02:42 AM
hello everyone

i'm running asset upnp v3 registred under win7-64.

everything is fine, but i cannot access the basic config-page. the only time i saw this was at the time of installing asset. now, every time i run assetconfig.exe i'm getting the advanced settings page (where the trees are configured) but not the basic-page where i can run or stop asset or rebuild the database.

sure i'm overlooking something...

tx - manfred

btw - was the some behaviour with 2.1

Spoon
09-16-2010, 03:26 AM
You would run it from the icon created in the start menu.

bassato
09-16-2010, 03:33 AM
You would run it from the icon created in the start menu.

got it ... tx, spoon!!

gorgias
01-23-2012, 10:41 AM
And if the icon disappears like it did for me you can create a new shortcut with target set at: ("C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\AssetConfig.exe" -normalwin) or wherever you installed it. "-normalwin" is the important bit...

I tried to reinstall several times but the icons would not be created. I finally installed to another computer and got the correct shortcut from there.