PDA

View Full Version : Can't rip to WMA



Viking
12-09-2006, 01:19 PM
After switching to Windows XP I can no longer rip CDs to WMA using dMC Audio CD Input because "the WMA codec is not found".
However, if I rip to WAV first and then use the dBpowerAMP Music Converter, conversion is just fine.
I've installed (and re-installed) the latest version of all programs and codecs (WMA 9.1).
Ideas, anyone?

Spoon
12-09-2006, 02:04 PM
Try R12 in the beta section of this forum, there is the new WMA v10

Viking
12-10-2006, 04:51 AM
Thanks! I'll try that.

Viking
12-10-2006, 05:30 AM
Thanks again!
R12 Beta works perfectly -- and I also installed WMA10 Professional. I really like the new options!

osnipso
12-29-2006, 08:21 PM
I could rip to wma perfectly in Windows XP, then I have upgraded to Windows Media Player 11. Can't do it anymore.

"The CODEC required to compress 'C:\Yadda\Yadda\01-Yadda.wma' could not be opened."

I'm a registered R11.5 powerpack user. If I upgrade to R12 Beta, will my Lame mp3 codec stop to work? Will my powerpack tools stop to work?

LtData
12-29-2006, 09:52 PM
Currently, dMC r12 does not have a registered version and will encode to mp3. Upon its release in January, your PowerPack purchase will carry over and you will able to download a dMC r12 version with the PowerPack included.