title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 10 of 10

Thread: Sample offset

  1. #1

    Sample offset

    I have Dbpoweramp rel. 15.4(1) installed on a 2010 iMac running El Capitan. I've also connected a Buffalo DVD reader/writer to a USB port. What I would like to know is how I can change or reset the Sample offset for this drive. It's set at +48 which I think was my mistake. I've gone through all the options and cannot find anything that allows me to do this. If I was to delete the app using something like AppCleaner and reinstall it would this help?

    Thanks.

    Stephen

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,926

    Re: Sample offset

    What exact name is shown for your cd drive?

  3. #3

    Re: Sample offset

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    What exact name is shown for your cd drive?
    The app reports that it's a "BUFFALO - Optical Drive". The model * on the drive's label is DVSM-PC58U2VW.

    Thanks.

    Stephen

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,926

    Re: Sample offset

    If the offset cannot be set, then AccurateRip has self set the offset from a known value.

  5. #5

    Re: Sample offset

    So, there's no way to reset the value? I notice that in the "~/Library/Application Support" folder there is a sub folder "Accuraterip". If I was to delete that and reinstall dBpoweramp will it work?

    Thanks again.

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,926

    Re: Sample offset

    It is likely the settings are stored in a folder dBpoweramp.

  7. #7

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2

    Re: Sample offset

    Hi Spoon,

    I'm having a similar issue with inputing the wrong offset

    My version is MAC 16 reference,

    PIONEER - BD-RW BDR-S11 is not listed yet and how do I do a offset calibration for this drive.

    Thanks for the advice
    Best regards
    William

  8. #8
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,926

    Re: Sample offset

    It is not possible on the mac, once it appears on accuraterip.com then it will auto configure.

  9. #9

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2

    Re: Sample offset

    Thank you Spoon,

    Am I able to submit the offset via the windows version of dBpoweramp?

  10. #10
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,926

    Re: Sample offset

    Yes if you configure then submit the results, and the drive will appear in the next update (about 4 weeks).

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •