title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 15 of 17

Thread: Problem with DSP combination : Grabber + Fade

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    36

    Problem with DSP combination : Grabber + Fade

    Hi all,

    I would like to make extracts with some nice fading effects. So, I use the Grabber DSP to grab 30 seconds from my song, and then I use the Fade DSP to add the fading effects.
    Here is the command line corresponding to the DSP part that I use :
    Code:
    -dspeffect1="Grabber=-lengthms={qt}30000{qt} -position={qt}30000{qt}" -dspeffect2="Fade=-inlengthms={qt}4000{qt} -outlengthms={qt}3000{qt}"
    (please note that my extract begins at 30s, not at 0s)
    The result is a 30s file, with a fade-in, but no fade-out !
    I have tried this combination with the graphical interface of dbPowerAmp, with the same result.
    So, is this behaviour expected, or am I missing something ?

  2. #2

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    36

    Re: Problem with DSP combination : Grabber + Fade

    Anyone ? :s
    Or maybe could somebody else check on his own computer...

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    40,149

    Re: Problem with DSP combination : Grabber + Fade

    Add the 'Non Live' DSP effect and it will work.

  4. #4

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    36

    Re: Problem with DSP combination : Grabber + Fade

    Thank you.
    However, now I have a different problem. This solution works with small files (1 minute) but not with bigger files (4 minutes). I am getting the same error as in there : http://forum.dbpoweramp.com/showthread.php?p=62956

    (I am using R12.3 and DSP R2)

  5. #5
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    40,149

    Re: Problem with DSP combination : Grabber + Fade

    Reinstall the DSP Effects, there was an update to them which should have fixed that, also try R12.4.

  6. #6

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    36

    Re: Problem with DSP combination : Grabber + Fade

    Even with the latest DSP Effects (from http://www.dbpoweramp.com/dbpoweramp-dsp.htm) and R12.4, I am getting the error :(

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •