title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 3 of 3

Thread: Is this a glitch?

  1. #1
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    59

    Is this a glitch?

    Seems like every time I've converted a file since updating to the latest version, the first attempt at converting fails with an error message, and then I make a second attempt and it works. Not a big deal, but it always used to work on the first attempt... or maybe I am doing something wrong? Using Windows 10...

  2. #2
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Florida, USA
    Posts
    5,740

    Re: Is this a glitch?

    Quote Originally Posted by ferrarabrainpan View Post
    Seems like every time I've converted a file since updating to the latest version, the first attempt at converting fails with an error message, and then I make a second attempt and it works. Not a big deal, but it always used to work on the first attempt... or maybe I am doing something wrong? Using Windows 10...
    what's the error message you are getting?

  3. #3
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    59

    Re: Is this a glitch?

    Didn't see your reply till now, but it just happened again. I will have to post here again next time it happens since I didn't get a screenshot of the error popup.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •