title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 6 of 6

Thread: cannot install correctly codecs on a V13 reinstalled on a new Windows 7 PC

  1. #1

    Unhappy cannot install correctly codecs on a V13 reinstalled on a new Windows 7 PC

    hello
    the new codecs are seen as installed by the system. The dbpoweramp processus of installation is correct, without error.
    But .... the codec are not listed in the dbpoweramp config application (files are on the disk)

    Th Dbpoweramp version 13 is downloaded from the web site from the order number selection
    Any help? thanks
    Rgds
    Daniel

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,391

    Re: cannot install correctly codecs on a V13 reinstalled on a new Windows 7 PC

    You are forcing the 32 bit version of dBpoweramp? to install?

  3. #3

    Re: cannot install correctly codecs on a V13 reinstalled on a new Windows 7 PC

    Hello
    Yes I do. I'm using the default path parameter (program files (x86))

    The process of installation of the codecs is ok, but the codecs are not listed in the application, despite files are in the directory


    Note: I'm running Win7 64bit

    thx
    Rgds
    Last edited by DanielVir; 06-15-2015 at 03:57 PM.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,391

    Re: cannot install correctly codecs on a V13 reinstalled on a new Windows 7 PC

    You have to force the 32 bit install of codecs also, press the right shift key and install to the same folder as dbpoweramp.

  5. #5

    Re: cannot install correctly codecs on a V13 reinstalled on a new Windows 7 PC

    hello
    the installations exe, are 32bits (basic converter and codecs) installed in program files (x86)

    I just tryed initially to install on an alternate disk, then to double check , after a desinstall, on default C: drive

    Any help please ?
    Thanks

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,391

    Re: cannot install correctly codecs on a V13 reinstalled on a new Windows 7 PC

    What codec are you installing?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •