title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 3 of 3

Thread: Arrange Audio Problem

  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2

    Arrange Audio Problem

    Hi,

    I am having a problem using the [IFMULTI]string[] element of the batch converter when using the Arrange Audio plugin. I have a folder containing a number of tracks from a two disk album and have checked that the disc property is set to 1 or 2. When I run the Arrange Audio converter it seems to ignore the IFMULTI statement completely.

    I am using the following statement: -

    complete\[album][IFMULTI] - Disc [disc][]\[track] - [title]

    After I have run the Arrange Audio the files are correctly renamed and moved to the completed folder but under a single folder with just the Album name.

    I am using the reference version 13.4 and Arrange Audio version 3.0. Has anybody else had this problem or am I using the statement incorrectly.

    Any help much appreciated.

    Simon

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    42,082

    Re: Arrange Audio Problem

    The disc should be set to 2/2 or 1/2

  3. #3

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2

    Re: Arrange Audio Problem

    Ahhhh..

    Thanks for the help Spoon - I amended the disc property and everything is now working as it should.

    Simon

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •