title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 

New Xfinity router, no more Asset

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Corbatadog
    • Mar 2013
    • 30

    New Xfinity router, no more Asset

    Hello all!

    Reaching out here for some advice...

    We just installed a new modem/router from Xfinity, and we can no longer see Asset on either our TV, or mconnect mcontrol. Prior to this switch, it worked flawlessly. Rock solid, zero issues.

    Any advice on what could have changed with a new router, and any ideas on setting to switch?

    Thanks!

    John
    '
  • Spoon
    Administrator
    • Apr 2002
    • 44000

    #2
    Re: New Xfinity router, no more Asset

    Try power down everything, then power back up. Also your mconnect
    Spoon
    www.dbpoweramp.com

    Comment

    • Corbatadog
      • Mar 2013
      • 30

      #3
      Re: New Xfinity router, no more Asset

      Thanks!

      Well, I tried this, and logged into my router admin to ensure everything was enabled, and still no luck across all devices... LG TV, Playstation, mconnect.

      Any other thoughts?

      Thanks!

      Comment

      • Corbatadog
        • Mar 2013
        • 30

        #4
        Re: New Xfinity router, no more Asset

        Hi again,

        All fixed! For some reason, all network sharing turned off in the installation process. It's back on, so we're good to go. Thanks for following up earlier!

        John

        Comment

        Working...

        ]]>