title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 4 of 4

Thread: I keep getting "Error writing audio data to StdIn Pipe [dEncoder::EncodeBlock] when c

  1. #1

    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    2

    Exclamation I keep getting "Error writing audio data to StdIn Pipe [dEncoder::EncodeBlock] when c

    I keep getting "Error writing audio data to StdIn Pipe [dEncoder::EncodeBlock] when converting this one wave file to m4a. See screenshot and see attached sample. How do I fix this so I can convert successfully?

    https://mega.nz/file/ra4hiKKL*Fh8_fn...X4t4jY1mNwH3nw

    https://forum.dbpoweramp.com/attachm...1&d=1598233598
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    40,763

    Re: I keep getting "Error writing audio data to StdIn Pipe [dEncoder::EncodeBlock] wh

    Please personal mail me the decryption key.

  3. #3

    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    2

    Re: I keep getting "Error writing audio data to StdIn Pipe [dEncoder::EncodeBlock] wh

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    Please personal mail me the decryption key.
    Hmmm, shouldn't require a decryption key as that's already in it.... well try this one instead: https://mega.nz/file/ra4hiKKL and key being: Fh8_fn8IldnKVSGrRS0873RXh3iYQX4t4jY1mNwH3nw

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    40,763

    Re: I keep getting "Error writing audio data to StdIn Pipe [dEncoder::EncodeBlock] wh

    Your wave file is 28KHz, very unusual sample rate. Use a DSP effect 'resample' to put to a standard 44KHz

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •