title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 4 of 4

Thread: Asset 6.6 wonít detect new albums

  1. #1

    Asset 6.6 wonít detect new albums

    Iíve upgraded to 6.6 for QNAP today. It wonít find new albums automatically and I need to choose rescan detecting changes. I recall that a previous version had this issue, which was fixed. Please can it be fixed again? Thanks.

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    973

    Re: Asset 6.6 wonít detect new albums

    Sorry, works for me, just tested on my install of R6.6 stable - removed an album (was noticed instantly), added it again (was detected with a 40s delay from the previous change, by design). Please check again.

    If the problem persists, enable logging, apply, recreate the issue and send debug logs to peter@dbpoweramp.com for analysis.

  3. #3

    Re: Asset 6.6 wonít detect new albums

    Thanks for checking. I loaded a couple more and they weren&*8217;t picked up. Just as I was about to rescan, a few minutes later, they appeared. The next two then appeared virtually immediately. I&*8217;ve no idea what was happening but as you say, it seems to be working as intended. Thanks again.

  4. #4
    Super Moderator
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    973

    Re: Asset 6.6 wonít detect new albums

    OK, thanks for confirming.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •