title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 6 of 6

Thread: Asset R6.2 does not send composer

  1. #1

    Asset R6.2 does not send composer

    Hi,
    after updating to R6.2 (QNAP) the composer is no longer displayed on the "Now Playing" tab of my Bubble DS. Does Version R6.2 no longer send the composer?
    Regards

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    788

    Re: Asset R6.2 does not send composer

    Problem being investigated, thanks for reporting.

  3. #3
    Super Moderator
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    788

    Re: Asset R6.2 does not send composer

    Fixed in today's beta-
    https://forum.dbpoweramp.com/showthr...inux-R6-3-beta

    Note: If you're a registered user, the beta will function as registered if installed over your existing Asset installation.

  4. #4

    Re: Asset R6.2 does not send composer

    Installed the beta, works perfectly.
    Thank you!

  5. #5

    Re: Asset R6.2 does not send composer

    Hi,
    I'm using Asses R6.2(QNAP TS 119 PII) and I have installed the R6.3 beta 4 over the R6.2 to fix the Composer tag problem. There were no installation erros, and Asset R6.3 beta 4 can be started/stopped in QTS 4.3.3. However,the App is not operational and visible as UPnP Server.

    Restarting the NAS does not fix the problem. So I had to go back to R6.2.

    So far I never had problems with new Asset releases. Could you please provide an official R6.3 release to fix the Composer tag problem? Thanks.

  6. #6

    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    47

    Re: Asset R6.2 does not send composer

    For your info: - I've installed R6.3-b4 on Synology
    Its all working OK

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •