title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 5 of 5

Thread: Tracks associated with Wrong CD

  1. #1

    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    4

    Tracks associated with Wrong CD

    Problems with Assett server viewed with Linn Kazoo on i pad

    Kazoo does not display the art work.

    Perfect Tunes found most of it and seems to have placed a jpeg in a folder on most of the CDs on the Qnap.

    How can I get Kazoo to display it.
    I tried to rescan with Assett for new and changed but it did not find the art work.
    More importantly it kept all the tracks together in order but associated them with the wrong CDs.
    I did a full rescan but the problems persist.
    When viewed in Windows Explorer the tracks are associated with the correct cds and there is relevant art work in each folder.
    I should be grateful for your help.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,380

    Re: Tracks associated with Wrong CD

    You would do a rescan (Refresh all). You would have to also check that the files do not have an embedded album art. Also if folder.jpg is written, you need your albums in separate folders.

  3. #3

    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    4

    Re: Tracks associated with Wrong CD

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    You would do a rescan (Refresh all). You would have to also check that the files do not have an embedded album art. Also if folder.jpg is written, you need your albums in separate folders.
    I have tried rescan all but it has not cured the problem.

  4. #4

    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    4

    Re: Tracks associated with Wrong CD

    On the second rescan Assett sucessfully asociated the correct tracks on each cd.
    The art work is not displayed in Kazoo although it is present in the folder under the cd header.

  5. #5
    Super Moderator
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    744

    Re: Tracks associated with Wrong CD

    Thanks for the bug report.

    Please open Asset settings, click Download Configuration Dump: Complete (large file); send the file to peter@dbpoweramp.com for analysis.
    If the file turns out to be too large to transfer (contains whole album art cache), send me an email and we'll figure out an alternate way of sending it.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •