title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 4 of 4

Thread: [Multi Encoder] stopped working

  1. #1

    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    3

    [Multi Encoder] stopped working

    I have just upgraded to the latest dbpoweramp and the multi encoder has stopped working. A log appears which seems to be saying that files are being written to D:\username\Music but with IGNORE on the end and I can't find the encoded files anywhere, neither on D: nor on X: or F: where the multi encoder should be writing them. Does anybody know what might be wrong?

    Thanks

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    42,957

    Re: [Multi Encoder] stopped working

    The .ignore is the virtual filename, multi encoder controls its own filenames, on the multi-encoder settings page, for each codec. If you look at each codec in multi-encoder, where is it set to write to?

  3. #3

    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    3

    Re: [Multi Encoder] stopped working

    It's set to X:\Music for FLAC and F:\Classical for Aiff with a Dynamic of [Artist]\[Album]\[Track] - [Title]. This was working OK before the upgrade.

  4. #4

    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    3

    Re: [Multi Encoder] stopped working

    Found the problem. The Artist field in CD Ripper had a space in front of the artist name so the output was not being written to the correct folder.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •