title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with 'hypens' in v16.2 and Multi-Encoder

  1. #1

    Problem with 'hypens' in v16.2 and Multi-Encoder

    Hi,

    I've just updated to version 16.2 (reference) and now have an issue where the "hyphen" symbol is being replaced with a "/" symbol using the Multi-Encoder. Thus the file can not be written in Windows.

    Here is my dynamic naming:

    Code:
    [IF!COMP]Artists\[artist]\[album]\[IFMULTI](Disc [disc])\[][track] - [title][][IFCOMP]Various\[album]\[IFMULTI](Disc [disc])\[][track] - [title][]
    This is the error I get:

    Code:
    Error ripping to [Multi Encoder], 'Track 1' to 'F:\Whitesnake\1987 [20th Anniversary Collectors Edition]\01 Whitesnake - Still of the Night.IGNORE'
       Wave: Error unable to open File 'F:\Artists\Whitesnake\1987 [20th Anniversary Collectors Edition]\01 / Still of the Night.wav' for writing.  [clEncoder::BeginConversion]
       mp3 (Lame): Error unable to open File 'E:\Artists\Whitesnake\1987 [20th Anniversary Collectors Edition]\01 / Still of the Night.mp3' for writing.  [clEncoder::BeginConversion]
    Hope someone can help,

    John
    Last edited by DarkDrums; 02-26-2017 at 04:37 AM.

  2. #2

    Re: Problem with 'hypens' in v16.2 and Multi-Encoder

    Just noticed, someone has opened a thread on this already...
    Last edited by DarkDrums; 02-26-2017 at 04:37 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •