title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Asset on QNAP strange behaviour....

  1. #16
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    52

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    Hi Spoon,

    did what you told me to do... installed 4.4 beta and downloaded Config-dump. But actually I cannot send it by email because it's just much too big.... (about 62 MB) .
    What to do....??

  2. #17
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,150

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    Answered by email.

  3. #18
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    52

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    What's now?
    Anything new from dbpoweramp ?

  4. #19
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,150

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    It is being investigated.

  5. #20

    Join Date
    May 2012
    Posts
    15

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    Hi Spoon,

    as I'm also having trouble with partly not showing artwork I installed the 4.4 Beta on my QNAP 870 Pro after removing the 4.3 version.
    The 4.3 removal was easy but now I don't have access to the 4.4 Beta settings.

    Only a QPKG picture with Asset44beta 0.1 can be seen but I can't get the app started or opened.
    After that "experience" I wanted to remove that version again but a right click on the symbol doesn't even offering me the choice to un-install it as it was possible with 4.3........

    Please tell me how to remove the beta version from my QNAP so that at least I can re-install the more or less working 4.3 version.

    Thanks in advance.

  6. #21
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,150

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    Have you tried restarting the QNAP, because this uninstall item, it is something provided by the qnap, rather than our program, also the configure link is also provided by qnap.

  7. #22

    Join Date
    May 2012
    Posts
    15

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    Have you tried restarting the QNAP, because this uninstall item, it is something provided by the qnap, rather than our program, also the configure link is also provided by qnap.
    After several attempts and restarts the uninstall possibility appeared but the configure link for the Beta version never showed up.
    After deleting 4.4 I installed 4.3 again and everything (well except for the sometimes missing artwork) is working again.

  8. #23
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    52

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    @Spoon

    Hi Spoon,

    you told me to install the 4.4 beta instead of my purchased 4.3... I did so...
    Nothing heared from you except that my configuration file is being investigated.
    Anything new...?

    B.t.w.
    Since now I don't have trouble with 4.4. beta, but it was a trial. It's going to expire tomorrow... !! What shall I do ? Do you have another 4.4 to install for me or a full version 4.4 for QNAP ?

  9. #24
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,150

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    There is a new 4.4 beta version out, uninstall the old and install the new one. A registered version of 4.4 will not be ready until 4 to 8 weeks.

  10. #25
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    52

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    Thanks Spoon for the final release of 4.4
    Runs without any strange behaviour until now for 3 days, except one thing I could figure out by myself. After having a double entry in the library which I could not find on the server at all, I finally found the reason... it just was a deleted item !

    So PLEASE ... can you force ASSET to NOT scan the @Recycle folder ?

    Thanks

  11. #26
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    52

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    ... or can I configure Asset to not scan the @Recycle folder ? And how ?

  12. #27
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,150

    Re: Asset on QNAP strange behaviour....

    Not if part of the library path, a future update will exclude this.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •