title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 8 of 8

Thread: Pause not working (Pioneer N-50)

  1. #1

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    5

    Pause not working (Pioneer N-50)

    Hi,

    I'm using the premium version of Asset on my Windows 7 64bit PC. 99% of the music are flac files. As volume levels are different, I used Foobar to apply track gain and I'm converting the files on the fly to 24-bit wavs with volume levelling enabled. So far so good.

    I'm unable to pause playback on my Pioneer N-50 though, the unit simply won't respond. I'm not convinced it's a hardware issue, as I installed a trial version of Jriver based on someone's observation that his pause was working as it should and he thought it was library related. Using Jriver, pause is working fine.

    Obviously, I don't want to switch to Jriver as Asset is working like a charm otherwise. Do you guys have any ideas?

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,269

    Re: Pause not working (Pioneer N-50)

    The Pioneer are expecting something in the browse details we are not supplying, but we cannot think what that might be...

  3. #3

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    5

    Re: Pause not working (Pioneer N-50)

    Is there any way to find out?

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,269

    Re: Pause not working (Pioneer N-50)

    Not an easy way, you would have to install Wireshark and capture the browse and first part of track playback upto your pause.
    Then we could compare to asset (you would do the same for asset).

  5. #5

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New Jersey
    Posts
    5

    Re: Pause not working (Pioneer N-50)

    I have the same problem with Pioneer SC-63 A/V receiver. Thought it was a problem with the receiver until I tried it with Twonky which "pauses" fine. Prefer Asset tho'. Hopefully a fix in the works.

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,269

    Re: Pause not working (Pioneer N-50)

    R4.2 in the testing section of the forum fixes the pause issue.

  7. #7

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New Jersey
    Posts
    5

    Re: Pause not working (Pioneer N-50)

    Thanks, I'll give it a try.

  8. #8

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New Jersey
    Posts
    5

    Re: Pause not working (Pioneer N-50)

    Pause works in R4.2. Thx.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •