title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 111

Thread: is AccurateRip offline?

  1. #91

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11

    Re: is AccurateRip offline?

    Been working perfectly for 3 weeks now. So. A belated thanks for the fix. Highly appreciated.

  2. #92

    Unhappy Re: is AccurateRip offline?

    from China today accuraterip is not working. actually from my landline (china unicom) is not working but from my mobile (china mobile) is working.
    any clues?

  3. #93

    Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by christmas View Post
    from China today accuraterip is not working. actually from my landline (china unicom) is not working but from my mobile (china mobile) is working.
    any clues?
    it looks like is working again now!

  4. #94

    Unhappy Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by christmas View Post
    from China today accuraterip is not working. actually from my landline (china unicom) is not working but from my mobile (china mobile) is working.
    any clues?
    I am right now having this exact problem. Can't get to accuraterip.com nor dbpoweramp.com using WiFi, All other websites works.
    I can access accuraterip.com and dbpoweramp.com only when on my mobile data network (phone).

    This problem just started, I was able to access them and rip with accurate rip a couple weeks ago.

    Please help... I have tons CDs I need to rip.

  5. #95
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,664

    Re: is AccurateRip offline?

    How can a website be down, if you can access those by mobile data network? Maybe your provider has a DNS problem.


    Dat Ei

  6. #96

    Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by Dat Ei View Post
    How can a website be down, if you can access those by mobile data network? Maybe your provider has a DNS problem.


    Dat Ei
    I am using Google DNS (8.8.8.8). I also tried Clodflare DNS (1.1.1.1). Both can't get to either sites.

    Data Ei, are you on mobile data network? Just curious.

  7. #97
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,664

    Re: is AccurateRip offline?

    No, I' not on a mobile data network. Can you access 89.238.182.185?

    Dat Ei

  8. #98
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,664

    Re: is AccurateRip offline?

    At the moment I'm in my office and have no Audio CD at hand. I try to ask a colleague for an Audio CD. May it is only the accurate rip service which is down.


    Dat Ei

  9. #99
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,664

    Re: is AccurateRip offline?

    So, I got an Audio CD from my colleague and could test it successfully with CD Ripper. CD Ripper showed the metadata as well as the presence in the accurate rip database.


    Dat Ei

  10. #100

    Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by Dat Ei View Post
    So, I got an Audio CD from my colleague and could test it successfully with CD Ripper. CD Ripper showed the metadata as well as the presence in the accurate rip database.


    Dat Ei

    Thank you for trying it out on your end.
    I know since both sites are accessible using my mobile data network, they are not down.
    The question is why aren't they accessible on my home network using Google/Clodflare DNS. :(
    And I was able to without issues until recently. There's no system or settings changed.

  11. #101

    Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    We have not fixed it, the issue seems to be one of routing issues which effect some people some of the time.
    Seems this was the same problem as some who experienced this back then as confirmed by Spoon at the time. It affects some users. I hope Spoon see this and help investigate if the same issue is happening again.

    My Public IPv4 is: 24.6.75.132
    My Public IPv6 is: Not Detected
    My IP Location is: Fremont, CA US
    ISP: Comcast Cable Communications LLC
    Last edited by sanggarra; 04-07-2022 at 03:09 AM.

  12. #102
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    42,849

    Re: is AccurateRip offline?

    Open a command prompt (start key and type cmd.exe)

    ping accuraterip.com

    if that works (gets a reply):

    tracert accuraterip.com

  13. #103

    Re: is AccurateRip offline?

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    Open a command prompt (start key and type cmd.exe)

    ping accuraterip.com

    if that works (gets a reply):

    tracert accuraterip.com
    Hi, Spoon. Thank you so much for responding to my call for help.
    As requested, ping and tracert for both accuraterip.com and dbpoweramp.com:

    Pinging accuraterip.com [89.238.133.247] with 32 bytes of data:
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.

    Ping statistics for 89.238.133.247:
    Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

    C:\WINDOWS\system32>tracert accuraterip.com

    Tracing route to accuraterip.com [89.238.133.247]
    over a maximum of 30 hops:

    1 2 ms 3 ms 2 ms 192.168.0.1
    2 12 ms 11 ms 10 ms 96.120.88.189
    3 11 ms 11 ms 10 ms po-301-1204-rur02.fremontcev2.ca.sfba.comcast.net [68.87.197.153]
    4 11 ms 10 ms 10 ms po-2-rur01.fremontcev2.ca.sfba.comcast.net [162.151.86.221]
    5 14 ms 13 ms 14 ms be-234-rar01.santaclara.ca.sfba.comcast.net [162.151.79.9]
    6 17 ms 14 ms 12 ms be-39931-cs03.sunnyvale.ca.ibone.comcast.net [96.110.41.121]
    7 15 ms 13 ms 13 ms be-3302-pe02.529bryant.ca.ibone.comcast.net [96.110.41.218]
    8 17 ms 16 ms 12 ms 50.248.118.238
    9 13 ms 15 ms 13 ms be2430.ccr22.sfo01.atlas.cogentco.com [154.54.88.185]
    10 39 ms 39 ms 38 ms be3110.ccr32.slc01.atlas.cogentco.com [154.54.44.142]
    11 38 ms 39 ms 38 ms be3038.ccr22.den01.atlas.cogentco.com [154.54.42.98]
    12 55 ms 55 ms 55 ms be3036.ccr22.mci01.atlas.cogentco.com [154.54.31.90]
    13 60 ms 70 ms 63 ms be2832.ccr42.ord01.atlas.cogentco.com [154.54.44.170]
    14 67 ms 68 ms 67 ms be2718.ccr22.cle04.atlas.cogentco.com [154.54.7.130]
    15 73 ms 73 ms 73 ms be2994.ccr32.yyz02.atlas.cogentco.com [154.54.31.234]
    16 88 ms 93 ms 87 ms be3260.ccr22.ymq01.atlas.cogentco.com [154.54.42.90]
    17 152 ms 151 ms 151 ms be3043.ccr22.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54.44.165]
    18 154 ms 152 ms 152 ms be2191.ccr21.man01.atlas.cogentco.com [130.117.49.50]
    19 152 ms 151 ms 151 ms be2310.rcr61.b037783-0.man01.atlas.cogentco.com [154.54.61.190]
    20 * * * Request timed out.
    21 * * * Request timed out.
    22 * * * Request timed out.
    23 * * * Request timed out.
    24 * * * Request timed out.
    25 * * * Request timed out.
    26 * * *
    Request timed out.
    27 * * * Request timed out.
    28 * * * Request timed out.
    29 * * * Request timed out.
    30 * * * Request timed out.

    Trace complete.

    C:\WINDOWS\system32>ping dbpoweramp.com

    Pinging dbpoweramp.com [89.238.182.185] with 32 bytes of data:
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.

    Ping statistics for 89.238.182.185:
    Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

    C:\WINDOWS\system32>tracert www.dbpoweramp.com

    Tracing route to www.dbpoweramp.com [89.238.182.185]
    over a maximum of 30 hops:

    1 2 ms 2 ms 3 ms 192.168.0.1
    2 10 ms 17 ms 10 ms 96.120.88.189
    3 17 ms 11 ms 14 ms po-301-1204-rur02.fremontcev2.ca.sfba.comcast.net [68.87.197.153]
    4 24 ms 11 ms 10 ms po-2-rur01.fremontcev2.ca.sfba.comcast.net [162.151.86.221]
    5 12 ms 11 ms 11 ms be-234-rar01.santaclara.ca.sfba.comcast.net [162.151.79.9]
    6 12 ms 12 ms 12 ms be-39931-cs03.sunnyvale.ca.ibone.comcast.net [96.110.41.121]
    7 13 ms 14 ms 13 ms be-3311-pe11.529bryant.ca.ibone.comcast.net [96.110.33.90]
    8 13 ms 12 ms 12 ms 50.208.233.210
    9 79 ms 82 ms 79 ms nyk-bb1-link.ip.twelve99.net [62.115.118.120]
    10 151 ms * 148 ms ldn-bb4-link.ip.twelve99.net [62.115.112.245]
    11 150 ms 150 ms 151 ms ldn-b1-link.ip.twelve99.net [62.115.143.27]
    12 161 ms 164 ms 168 ms m247-ic313694-ldn-b1.ip.twelve99-cust.net [213.248.104.150]
    13 * * * Request timed out.
    14 * * * Request timed out.
    15 * * * Request timed out.
    16 * * * Request timed out.
    17 * * * Request timed out.
    18 * * * Request timed out.
    19 * * * Request timed out.

    Looking forward to your response, thank you again. Much appreciated.

  14. #104
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,664

    Re: is AccurateRip offline?

    From my point of view and my tracert results it is a bigger problem in the routing and the internet infrastructure so that you are not routed to the network of the UK based m247 network, where the servers are hosted.


    Dat Ei

  15. #105
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    42,849

    Re: is AccurateRip offline?

    We have asked our datacenter to look into this.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •