title
Products            Purchase            Codec Central            Forum & Support            Professional            About
  
Results 1 to 2 of 2

Thread: Asset UPnP 4.01 install failed - "error 1603"

  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Location
    Hamburg
    Posts
    1

    Cool Asset UPnP 4.01 install failed - "error 1603"

    I purchased Asset UPnP for my WHS 2003 (RipNAS), tried to install it via the add-ins function as described in the manual, but the install process stopped with error message (1)

    "A network error occurred while attempting to read from the file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Windows Home Server\Asset-Install.msi"

    After the "OK"-click error message (2) says:
    "The selected add-in failed to install. The error code was 1603. Please contact the add-in Author for assistance"

    I could not find any forum entries, FAQs or else anywhere dealing with this problem - does anyone have an idea what is going on here and how to proceed?

  2. #2
    Da Man Spoon's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    30,025

    Re: Asset UPnP 4.01 install failed - "error 1603"

    Remote Desktop connect to the WHS box, open control panel and uninstall the old asset with Programs and Features (if installed)
    Create a folder C:\install\ on the WHS box, copy the .msi install there and run it.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright 2014 Illustrate. All Rights Reserved.