title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 5 of 5

Thread: Freedb not working

  1. #1

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1

    Question Freedb not working

    I have been using dbpoweramp for several months. About 3 weeks ago in the middle of converting a batch of CD's freedb started saying Album not found. I upgraded tonight to version 9 and still same prob. I completely deleted program, including the folder and reinstalled and still same prob, can you p[lease let me know exactly what my settings should be. I don't remeber messing with settings in the beginning, but I have now. Thank You,
    Nighth74

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,490
    Click Options

    and remove any text in the boxes where it says freedb - port, server - uncheck proxy, click ok, then options once more and they should all be filled in with defualt values. Also click the 'Select' button - it should return a list of all the freedb servers if it is working.

  3. #3
    nighth74

    didn't work

    Thanks for the quick reply, I cleared everything and it stayed blank, I closed the prog and reopened it and still blank

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,490
    The correct settings are - server:

    freedb.freedb.org

    Port:

    80

    CGI script:

    /~cddb/cddb.cgi

    3 retries.

  5. #5

    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Frostbite Falls, MN
    Posts
    43
    Mine also suddenly stopped working over the weekend....I switched to one of the mirror sites in Australia, and now things work fine !

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •