title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 4 of 4

Thread: New Xfinity router, no more Asset

  1. #1

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    30

    New Xfinity router, no more Asset

    Hello all!

    Reaching out here for some advice...

    We just installed a new modem/router from Xfinity, and we can no longer see Asset on either our TV, or mconnect mcontrol. Prior to this switch, it worked flawlessly. Rock solid, zero issues.

    Any advice on what could have changed with a new router, and any ideas on setting to switch?

    Thanks!

    John
    '

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    43,784

    Re: New Xfinity router, no more Asset

    Try power down everything, then power back up. Also your mconnect

  3. #3

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    30

    Re: New Xfinity router, no more Asset

    Thanks!

    Well, I tried this, and logged into my router admin to ensure everything was enabled, and still no luck across all devices... LG TV, Playstation, mconnect.

    Any other thoughts?

    Thanks!

  4. #4

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    30

    Re: New Xfinity router, no more Asset

    Hi again,

    All fixed! For some reason, all network sharing turned off in the installation process. It's back on, so we're good to go. Thanks for following up earlier!

    John

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •