title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 8 of 8

Thread: batch ripper requires music converter r13 reference or newer...

  1. #1

    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    22

    batch ripper requires music converter r13 reference or newer...

    1.jpg

    batch ripper requires music converter r13 reference or newer...

    how can i handle this problem?

  2. #2

    Re: batch ripper requires music converter r13 reference or newer...


  3. #3
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Greater Toronto Area, ON Canada
    Posts
    169

    Re: batch ripper requires music converter r13 reference or newer...

    Quote Originally Posted by JANG MINHO View Post
    1.jpg

    batch ripper requires music converter r13 reference or newer...

    how can i handle this problem?
    What version are you currently using?

  4. #4

    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    22

    Re: batch ripper requires music converter r13 reference or newer...

    Quote Originally Posted by GBrown View Post
    What version are you currently using?
    I don`t know exactly. I have installed two programs in the link below. Install Batch Ripper R5 and Nimbie Batch Ripper Driver v6 https://www.dbpoweramp.com/batch-ripper.htm

  5. #5

    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    22

    Re: batch ripper requires music converter r13 reference or newer...

    I don`t know exactly. I have installed the program in the link below.Install Batch Ripper R5 and Nimbie Batch Ripper Driver v6
    https://www.dbpoweramp.com/batch-ripper.htm

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    43,015

    Re: batch ripper requires music converter r13 reference or newer...

    You need dBpoweramp Reference also (both programs installed to the same location), a trial is on this page:

    https://www.dbpoweramp.com/dmc.htm

  7. #7

    Join Date
    Dec 2022
    Posts
    1

    Re: batch ripper requires music converter r13 reference or newer...

    what do you mean "installed in the same location"? I have a purchased copy of dBpoweramp and I have the same error message. Should I have changed the installation default location?

  8. #8
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    43,015

    Re: batch ripper requires music converter r13 reference or newer...

    Install dBpoweramp Reference.

    Then install dBpoweramp Batch Ripper, if you have changed the install location from the default for dBpoweramp Reference you would have to do the same also for batch ripper.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •