title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 12 of 12

Thread: Asset 7.4 has stopped working on QNAP QTS 5.0.1.2145

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    12

    Asset 7.4 has stopped working on QNAP QTS 5.0.1.2145

    It seems that Asset 7.4 no longer works with the latest QNAP firmware on my TS-251.
    The QNAP event log says that Asset has an invalid digital signature. The app has stopped and cannot be installed on QTS.

    Error 2022-09-18 10:49:43 --- --- Web Desktop App Center App Installation [App Center] Asset has an invalid digital signature. The app has stopped and cannot be installed on QTS. You can remove it in the App Center.

    Has anyone found of a solution or workaround?

  2. #2

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13

    Re: Asset 7.4 has stopped working on QNAP QTS 5.0.1.2145

    Quote Originally Posted by radekker View Post
    It seems that Asset 7.4 no longer works with the latest QNAP firmware on my TS-251.
    The QNAP event log says that Asset has an invalid digital signature. The app has stopped and cannot be installed on QTS.

    Error 2022-09-18 10:49:43 --- --- Web Desktop App Center App Installation [App Center] Asset has an invalid digital signature. The app has stopped and cannot be installed on QTS. You can remove it in the App Center.

    Has anyone found of a solution or workaround?
    Yes. go to App Centre then settings - tick the box to allow apps without a digital signature and apply, then restart Asset. Of course it would be better if Asset DID have a signature...

  3. #3

    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    12

    Re: Asset 7.4 has stopped working on QNAP QTS 5.0.1.2145

    Quote Originally Posted by euphonia View Post
    Yes. go to App Centre then settings - tick the box to allow apps without a digital signature and apply, then restart Asset. Of course it would be better if Asset DID have a signature...
    Thanks, I remember ticking this box when installing Asset.
    Didn't know it had to be ticked in settings as well.

  4. #4

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13

    Re: Asset 7.4 has stopped working on QNAP QTS 5.0.1.2145

    The new firmware seems to have changed things somewhat

  5. #5
    dBpoweramp Guru Wayne's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Lowestoft, England
    Posts
    1,248

    Re: Asset 7.4 has stopped working on QNAP QTS 5.0.1.2145

    Quote Originally Posted by euphonia View Post
    The new firmware seems to have changed things somewhat
    Something I discovered for myself over the weekend too.

  6. #6

    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    6

    Re: Asset 7.4 has stopped working on QNAP QTS 5.0.1.2145

    On my qnap 7.4 version will stop running. I start the app and use it to stream music ok. Next time I go to use asset it has stopped running again.
    Any ideas welcome?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •