title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 15 of 17

Thread: Total Track *

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Join Date
    Jan 2022
    Location
    Dresden, Germany
    Posts
    22

    Total Track *

    In the past I ripped CD's with MEDIA CENTER which is writig the total track amount in a column.
    Unfortunately AR don't.
    How can I change this? Thanks!

  2. #2
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    London, UK
    Posts
    3,942

    Re: Total Track *

    Quote Originally Posted by TJoerg View Post
    In the past I ripped CD's with MEDIA CENTER which is writig the total track amount in a column.
    Unfortunately AR don't.
    I think you might mean CD Ripper and not AR?

    Quote Originally Posted by TJoerg View Post
    How can I change this? Thanks!
    You are able to add tags in CD Ripper, prior to ripping.

  3. #3

    Join Date
    Jan 2022
    Location
    Dresden, Germany
    Posts
    22

    Re: Total Track *

    Yes, I meant CD-Ripper, sorry!
    I cannot find that field "total tracks".

  4. #4
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Florida, USA
    Posts
    5,418

    Re: Total Track *

    Quote Originally Posted by TJoerg View Post
    Yes, I meant CD-Ripper, sorry!
    I cannot find that field "total tracks".
    in CD Ripper settings, there is an option to tick related to adding total tracks or total discs.

  5. #5

    Join Date
    Jan 2022
    Location
    Dresden, Germany
    Posts
    22

    Re: Total Track *

    Quote Originally Posted by garym View Post
    in CD Ripper settings, there is an option to tick related to adding total tracks or total discs.
    There are options called:
    -Track number without track count
    -Disk number without disc count

    both of them are unchecked but still it's not shown.

  6. #6
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Florida, USA
    Posts
    5,418

    Re: Total Track *

    Quote Originally Posted by TJoerg View Post
    There are options called:
    -Track number without track count
    -Disk number without disc count

    both of them are unchecked but still it's not shown.
    with these unchecked, can you confirm that CD rips don't have track count and disc count metadata fields filled in. I don't mean showing in the CD ripper screen, but instead showing up in the metadata tag as written (checking post rip).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •