title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 4 of 4

Thread: After upgrading to 7.3 on Raspberry - Artists have no Albums.

  1. #1

    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    19

    After upgrading to 7.3 on Raspberry - Artists have no Albums.

    While upgrading to 7.3, I realized that Asset was somehow running twice. One registered and one as trial. I removed the trail version, reinstalled the registered 7.3, configured, cleared and rebuilt the database. All albums and tracks were found, but now none of the clients can see any albums by artist. What have I broken?

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    42,179

    Re: After upgrading to 7.3 on Raspberry - Artists have no Albums.

    What are you able to browse? it looks like the clients are perhaps caching Assets results and requesting old listing.

  3. #3

    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    19

    Re: After upgrading to 7.3 on Raspberry - Artists have no Albums.

    The client can tap on "Album" and can see/play albums. Using the Naim app, I can only see an option to clear image cache.

  4. #4

    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    19

    Re: After upgrading to 7.3 on Raspberry - Artists have no Albums.

    Problem solved! I had edited the browse tree to replace the 2 top lines with:

    Artist{_no_track_list_}{_a_to_z_}
    Artist\Album by Release
    I left a space behind Release, which Asset didn't like. I deleted the space and all is working again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •