title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 3 of 3

Thread: Replies Not Appearing In Threads

  1. #1
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2020
    Location
    Japan
    Posts
    63

    Replies Not Appearing In Threads

    I don't know if this is the way things work for everyone on this forum, but I'm having trouble with my replies not appearing after I submit them. It seems to be very hit-and-miss as to which replies appear instantly after I click on "Submit Reply" and which don't. With those that don't, I get the message:

    "Thank you for posting! Your post will not be visible until a moderator has approved it for posting. You will now be taken back to the forum. If you opted to post a poll, you will now be allowed to do so."

    It then takes a couple of days for the reply to appear (at the point in the thread where I originally posted it), by which time the topic has moved on.

    Is this usual for users who are new to the forum?

    Thanks.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,711

    Re: Replies Not Appearing In Threads

    If you post a link or @ then the thread goes into auto moderation.

  3. #3
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2020
    Location
    Japan
    Posts
    63

    Re: Replies Not Appearing In Threads

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    If you post a link or @ then the thread goes into auto moderation.
    Thank you, Spoon. I'll avoid using links or @ in future replies, unless absolutely necessary to illustrate a point.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •