title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 6 of 6

Thread: Moving Asset to a new computer

  1. #1

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    46

    Red face Moving Asset to a new computer

    Hi there,

    This may be a naive question, but I need to move Asset from my 2014 Mac book to a 2020 Mac which I have just purchased.

    Currently have both devices, so it it just a question of copying from the Applications folder to the new Mac.

    Or will this create licensing issues.

    All replies are appreciated.

    Regards and keep safe.

    John

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    42,078

    Re: Moving Asset to a new computer

    Visit:

    http://www.dbpoweramp.com/registration/

    and download the registered version to your new computer.

  3. #3

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    46

    Re: Moving Asset to a new computer

    Thanks Spoon, Asset now downloaded OK.

    I need to configure music library mow.

  4. #4

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    46

    Re: Moving Asset to a new computer

    Now wireless streaming OK from moved library, pretty pleased!!


  5. #5

    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    1

    Re: Moving Asset to a new computer

    Hi, I also did the same, but get the message "You can't open the application dMC-R14.4-Ref-Registered.exe because Microsoft Windows applications are not supported on macOS."

    Mine was on the iMac 2015 previously. Please advise.

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    42,078

    Re: Moving Asset to a new computer

    You have the Windows version of dBpoweramp, this will not run on Apple Macs, instead you can upgrade to the Apple version (R17), on your registered download page is an offer link to upgrade.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •