title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31

Thread: Changed Behavior In Character Mapping

  1. #16
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,124

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    Try restarting Windows in safe mode (with networking):

    https://support.avira.com/hc/en-us/a...-in-Safe-Mode-

    Then see if filename and DSP effect works.

  2. #17
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    52

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    Try restarting Windows in safe mode (with networking):

    https://support.avira.com/hc/en-us/a...-in-Safe-Mode-

    Then see if filename and DSP effect works.
    Safe mode had no effect.

  3. #18
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,124

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    If you look in dBpoweramp Control Center it says Release R17.2 and further down Registration Status: Reference Registered?

  4. #19
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    52

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    Capture.JPG
    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    If you look in dBpoweramp Control Center it says Release R17.2 and further down Registration Status: Reference Registered?
    Screenshot below. "Fully Registered, No Restrictions"

  5. #20
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,124

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    Which Windows version do you have?

  6. #21
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    52

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    Which Windows version do you have?
    Windows 10 Enterprise 20H2

  7. #22
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,124

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    Do you have access to any other computer you can test on?

  8. #23
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    52

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    Do you have access to any other computer you can test on?
    OK. I did some addional testing. The issue happens whenever I create a new profile.

    1. The default profile shows the filename correctly.
    2. As soon as I create a new profile, even copying settings from the default profile, the filename column blanks out, and will not process the DSP.
    3. This happens on two computers, both Windows 10 Enterprise 20H2.

  9. #24
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,124

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    Which encoder are you using? if using Multi-encoder then it would not show filename there.

  10. #25
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    52

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    Which encoder are you using? if using Multi-encoder then it would not show filename there.
    Yes, I am using multiencoder.

  11. #26
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    52

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    OK, narrowing this down a bit more - it is the multiencoder that creates the problem.

    1. Create new blank profile, select MP3, add the DSP effect to replace ':' with ' - '

    That works perfectly. However, if I do this:

    2. Create new blank profile, select multiencoder, add MP3, add the DSP effect to replace ':' with ' - '

    That will NOT work, and the DSP is not processed.

  12. #27
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    52

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    Spoon - can you reproduce the above?

  13. #28
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    52

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    OK Spoon, I can reproduce the error 100% of the time using multiencoder.

    I can set different profiles for single encoders (Flac and MP3) with all the DSP effects, and they all work correctly.
    If I set a multiencoder using the exact same (saved then load) DSP effects, they fail.

    I have to rip CDs twice now (one each profile), so it would be helpful to have this fixed.

  14. #29
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,124

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    We will look at this when next updating dbpoweramp, the dap effect is not being used for naming when within multi encoder.

  15. #30
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    52

    Re: Changed Behavior In Character Mapping

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    We will look at this when next updating dbpoweramp, the dap effect is not being used for naming when within multi encoder.
    Can you reproduce the issue? Do you know why it is happening? It seemed fine on R16.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •