title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 6 of 6

Thread: All Dates Are Displaying As 01/01/Year

  1. #1
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    56

    Question All Dates Are Displaying As 01/01/Year

    I am just trying this now and all the dates are displaying like this.

    01/01/Year
    The first day and month, then the year.

    All my tags are correct.
    Can this be fixed?

    Thanks.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,727

    Re: All Dates Are Displaying As 01/01/Year

    It is always 01/01?

  3. #3
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    56

    Re: All Dates Are Displaying As 01/01/Year

    Yes, it is always 01/01 followed by the year.

    I think I know why it is.
    I only have the year in the "Year" field. I never put the full date in the "Year" field. I know some people do.
    Can I get Asset UPnP to only display the year?
    Last edited by dypsis; 09-16-2020 at 05:34 PM.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,727

    Re: All Dates Are Displaying As 01/01/Year

    No, the UPnP standard means we have to supply the whole date.

  5. #5
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    56

    Re: All Dates Are Displaying As 01/01/Year

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    No, the UPnP standard means we have to supply the whole date.
    Yes, but can I completely disable displaying it?
    MediaMonkey Server doesn't display it.

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,727

    Re: All Dates Are Displaying As 01/01/Year

    It is likely mediamonkey does not supply the year, to disable the display you would likely need that in the control point / player.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •