title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 7 of 7

Thread: Inaccurate Rips Disappearing

  1. #1
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    106

    Inaccurate Rips Disappearing

    I'm using a recent install of DBPoweramp CD Ripper on a Win10 machine. This works fine on my Win7 machine. Settings were copied from the win7 to the win10 machine. The settings all seem to be set the same.

    The behavior between the two is different. I'm using the same profile on both.

    On the win10 machine, "insecure" rips disappear. I cannot figure out how to prevent this. On the Win7 machine, they get moved to a "error" folder within the root of the album. What can prevent this on the win10 machine?

    Below is the secure rip setting and the move destination on error settings.

    TIA

    secure.jpg
    move.jpg

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,513

    Re: Inaccurate Rips Disappearing

    Which encoder are you using?

  3. #3
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    106

    Re: Inaccurate Rips Disappearing

    The latest flac encoder.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,513

    Re: Inaccurate Rips Disappearing

    As a test create a folder on drive c: called error and set:

    root path c:\error
    naming: error\[origfilename]

    Does that work?

  5. #5
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    106

    Re: Inaccurate Rips Disappearing

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    As a test create a folder on drive c: called error and set:

    root path c:\error
    naming: error\[origfilename]

    Does that work?
    Yes, that worked. Is there something wrong in my settings? Trying it again with [origpath].

  6. #6
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    106

    Re: Inaccurate Rips Disappearing

    It isn't working with [origpath].

    I'm playing around with it, have it close.

  7. #7
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    106

    Re: Inaccurate Rips Disappearing

    It's working, but not as it did on my win7 machine.

    My win7 machine worked with:
    root path: [origpath]
    naming: error\[origfilename] - error

    I copied and modified the path and Naming from my profile:
    Profile:
    Path: D:\Batch Rip
    Naming: [extension]\[IFCOMP]Compilations\[IFMULTI]Multidisc\[][IFVALUE]album artist,[album artist],Various Artists[]\[album]\[track] - [artist] - [title][][IF!COMP][IFMULTI]Multidisc\[album artist]\[album] D[disc]\[track] - [title][][IF!MULTI]\[album artist]\[album]\[track] - [title][][]

    Move DSP:
    Root Path:D:\Batch Rip\flac
    Naming: [IFCOMP]Compilations\[IFMULTI]Multidisc\[][IFVALUE]album artist,[album artist],Various Artists[]\[album]\Error\[track] - [artist] - [title]-NFG[][IF!COMP][IFMULTI]Multidisc\[album artist]\[album] D[disc]\Error\[track] - [title]-NFG[][IF!MULTI]\[album artist]\[album]\Error\[track] - [title]-NFG[][]

    I sure liked the first way better, but thin k I am good to go now. If there is a way to make it work as before, that would be great, otherwise I am up and running.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •