title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 3 of 3

Thread: Multi-encoder (v16.7) stopped working

  1. #1

    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    2

    Multi-encoder (v16.7) stopped working

    macOS Mojave

    I hsve been using the Multi-encoder for years to rip FLAC and MP3 for a cd at the same time - all good

    Until last week...the Path is greyed out and it rips (makes a noise, shows progress in CD Ripper) but the files can't be seen in the usual folder. If I specify just MP3 or FLAC its fine, the ripped files show up

    My OS has remained unchanged in this time

    Please help, most frustrating!

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,497

    Re: Multi-encoder (v16.7) stopped working

    Your path is set on the encoder page, in the settings for multi encoder, each encoder in multi encoder can have its own path.

  3. #3

    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    2

    Re: Multi-encoder (v16.7) stopped working

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    Your path is set on the encoder page, in the settings for multi encoder, each encoder in multi encoder can have its own path.
    Thanks, it does now seem to work - really strange as I have never changed the file location...hope it syays OK, thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •