title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 10 of 10

Thread: Artwork not showing (after moving to Windows 10)

  1. #1

    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    5

    Unhappy Artwork not showing (after moving to Windows 10)

    My CD Ripper is not showing any artwork, on any CD, on the editor window.
    On the bottom right corner, it is just always blank.

    Here's a screenshot:
    dbpoweramp_screenshot.jpg

    If I click the blank area, it shows an image selection window,
    and I can select image as usual, but when I go back to the editor,
    it's just blank.

    If I start ripping, that image will be added to the file just fine.

    It's just that I cannot see any image on the editor,
    everything else works fine,
    but it's so inconvenient.

    My registered version (file) is:
    dMC-R16.6-Ref-Registered.exe

    I bought it when I was using an Windows 7 PC.
    There was no problem when I was using that PC.
    The problem started after I changed to a new Windows 10 PC.

    I tried re-installing the application but nothing changed.

    Is there anything I can do about it?
    Last edited by leeeeen; 01-21-2020 at 04:59 AM.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,498

    Re: Artwork not showing (after moving to Windows 10)

    What is you screen resolution? it needs to be 1024x pixels wide to be shown.

  3. #3

    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    5

    Re: Artwork not showing (after moving to Windows 10)

    Hi Spoon,

    Thank you for your reply!

    "1080 x 1920 (Recommended)" is selected for all the monitors - I have four monitors now.

    I tried changing to other options such as 768 x 1024 which is very big!
    but it does't seem to have any effect on the window display.

    I was using three of the four monitors when I was using the Windows 7 PC
    (maybe with the same resolution setting) with no problem.
    I added one more monitor (same product as the other monitors) when moving to Windows 10 PC.
    (I'm not sure if it's related but just in case if it is)

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,498

    Re: Artwork not showing (after moving to Windows 10)

    The main monitor has to have the largest resolution (monitor 1).

  5. #5

    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    5

    Re: Artwork not showing (after moving to Windows 10)

    Hi Spoon,

    "1920 x 1080 (Recommended)" , the current setting, seems to be the highest resolution.
    All the monitors are set to this resolution.
    (sorry I wrote 1080 x 1920 but it was actually the other way around)

    Regards,
    leeeeen

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,498

    Re: Artwork not showing (after moving to Windows 10)

    Try restarting windows with only your largest resolution screen connected.

  7. #7

    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    5

    Re: Artwork not showing (after moving to Windows 10)

    Thank you again for your reply.

    1. Connected only one monitor (- mother board HDMI) - Displayed!
    2. Added one more monitor (- video card HDMI) - Displayed!
    3. Added one more monitor (- video card VGA) - it disappeared again...
    ----
    3' So instead added the monitor to the video card DVI - Displayed!
    4 Added the final monitor (- video card VGA) - disappeared ...

    Specs -----------------------------------------
    Mother board - TUF H370-PRO GAMING (HDMI x 1)
    Video Card - NVIDIA GeForce GT730 (VGA x 1, DVI x 1, HDMI x 1)
    Monitors - EIZO_FlexScan_EV2336W x 3
    EIZO_FlexScan_EV2336W-Z x 1
    -----------------------------------------------

    So, if I don't connect the fourth monitor (VGA),
    this problem doesn't occur! This is a good news!
    but this is my work pc so I wish I could keep the monitor environment.

    Do you have any suggestion if I want to keep using the four monitors,
    and also display this area?
    I would consider changing the pc components if needed.

  8. #8
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,498

    Re: Artwork not showing (after moving to Windows 10)

    What resolution is the VGA monitor?

    I am guessing that the system is thinking this VGA monitor is the main screen.

    You can get vga monitors with higher resolutions.

  9. #9

    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    5

    Re: Artwork not showing (after moving to Windows 10)

    Thank you Spoon!! I think the problem was solved!

    The resolution of the four monitors are the same,
    but I was using two of the monitors with vertical orientation (1080 x 1920),
    instead of lateral (1920 x 1080).

    It seems this problem occurs when one of the vertical monitors were set to main display.

    As you said " it needs to be 1024x pixels wide to be shown." in the first place, exactly!
    Thank you so much for your time.

  10. #10

    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    4

    Re: Artwork not showing (after moving to Windows 10)

    Keep windows 7 just for dbpoweramp. Get a used MacBook Pro for everything else. Its virus proof. In any event, I have kept my Windows 7 on two computers, but only use it for dbPoweramp. This is a safe usage.
    Last edited by gbaby; 02-17-2020 at 06:57 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •