title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 8 of 8

Thread: Asset UpNp keeps disconnecting

  1. #1

    Asset UpNp keeps disconnecting

    Updated QNAP nas firmware, now Asset UpNp has to be reconnected,after switching controller off, to appear on controller ?

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,396

    Re: Asset UpNp keeps disconnecting

    What is 'reconnected' please?

  3. #3

    Re: Asset UpNp keeps disconnecting

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    What is 'reconnected' please?
    Going in to Asset Configeration then clicking Restart Asset

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,396

    Re: Asset UpNp keeps disconnecting

    Try restarting everything (full power down of router, switches, nas).

  5. #5

    Re: Asset UpNp keeps disconnecting

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    Try restarting everything (full power down of router, switches, nas).
    Afraid not...!

  6. #6

    Re: Asset UpNp keeps disconnecting

    Quote Originally Posted by rosherville View Post
    Afraid not...!
    ps. Discovered that asset only works whilst PC is running whereas before QNAP firmware update it ran regardless !

  7. #7
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,396

    Re: Asset UpNp keeps disconnecting

    It suggests your NAS is going to sleep, and only when you browse it does it wake, the PC being on would open a connection to the nas share.

  8. #8

    Re: Asset UpNp keeps disconnecting

    [QUOTE=Spoon;195348]It suggests your NAS is going to sleep, and only when you browse it does it wake, the PC being on would open a connection to the nas share.[/QUOTE
    Still have to press 'restart' after pc awakes ! Wonder if there's a problem with the QNAP

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •