title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 6 of 6

Thread: Asset Disappears and Music Will Not Play

  1. #1
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    212

    Asset Disappears and Music Will Not Play

    For some time now I have encountered a periodic problem initiating music from my playlist playing. I notice that Asset seems to spontaneously disappear from the library list of a LINN controller. The music then will not play and the timing clock on the controller simply scrolls continuously.

    Sometimes if I wait 10 minutes to about 40 minutes and do nothing, the problem automatically disappears and music plays. However, the music that plays is usually a different FLAC file than that which should have begun.

    What is happening and how can I avoid this ugly problem?

    Thanks in advance for the very much needed assistance.

    Best regards,

    Tom Swaman

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,024

    Re: Asset Disappears and Music Will Not Play

    What is asset running on?

  3. #3
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    212

    Re: Asset Disappears and Music Will Not Play

    Spoon,

    Asset is running on an HP desktop with Windows 10.

    Thanks much,

    Tom Swaman

  4. #4
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    212

    Re: Asset Disappears and Music Will Not Play

    Spoon, my asset is still disappearing from the library and then reappearing. This seems to be happening about once ever third day when I first try to start the music.

    Thank you for your very much needed assistance,

    Tom Swaman

  5. #5
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    212

    Re: Asset Disappears and Music Will Not Play

    Please help. WI am strictly running Asset and LINN Kinsky. All other similar software id uninstalled on both m,y computers and on my smart phone. When I try to play music from my own playlist it sppears to start, then it stops in less than one minute. When it stops, Asset no longer appears in the library. Several minutes later, Asset reappears and the music plays.

    I only notice this issue first thing when turned on., If I turn off the music later in the same day, the music does play when it is again turned on.

    What can I do to avoid this problem which never occurred during the last several years and only started recently?

    Thanl you,

    Tom Swaman

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,024

    Re: Asset Disappears and Music Will Not Play

    See my reply here:

    https://forum.dbpoweramp.com/showthr...then-reappears

    (if you post to 3 separate threads regarding the same issue, then the discussion is not clear)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •