title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 11 of 11

Thread: Asset 6.3 new albums

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Asset 6.3 new albums

    Iíve updated to 6.3 and have noticed that new albums donít show up in the Naim app without forcing a rescan. With 6.2 they appeared virtually straight away. Iím using a Qnap. I wonder if Iíve done something wrong or whether itís a bug. Thanks.

  2. #2

    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    12

    Re: Asset 6.3 new albums

    Same issue for me too since installing 6.3 on my QNAP. I have to click on "Rescan Folders..." to get it to find the albums, "Restart Asset" has no effect.

  3. #3
    Super Moderator
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    918

    Re: Asset 6.3 new albums

    The problem is being investigated, thanks for reporting.

    Update: problem confirmed, indeed Linux folder monitoring regressed in R6.3. An update will be released shortly.
    Last edited by PeterP; 10-29-2019 at 06:08 AM. Reason: Updated

  4. #4

    Re: Asset 6.3 new albums

    Thanks Peter, it will be good to have this fixed.

  5. #5
    Super Moderator
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    918

    Re: Asset 6.3 new albums

    New beta:
    https://forum.dbpoweramp.com/showthr...inux-R6-4-beta

    As usual, install new version without uninstalling old, then beta will function as registered.

  6. #6

    Re: Asset 6.3 new albums

    Does this mean that installing the beta will fix the issue? Do I just install it like I did to get to 6.3? And will all settings, particularly the browse tree stay in place? As you can tell, I&*8217;m not too hot on technical stuff.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •