title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 5 of 5

Thread: Start-Up Issues

  1. #1

    Start-Up Issues

    I am using Asset UPnP REv 6.2 on a Windows 10 laptop and playing music from a DLNA compatible Yamaha BD-A1060 Universal Disc Player. I can access the Asset via WiFI from the player and view the music folders but none of the folders show the music files that are present in the folders (generally FLACs). All that shows up in music-containing folders is the "back" folder.

    I turned on the Windows DLNA and everything works as expected from the player, the music files are shown and play normally.

    Any idea why the Asset server isn't showing music files?

    Thank you,

    Mike

  2. #2
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    May 2014
    Location
    England
    Posts
    197

    Re: Start-Up Issues

    A problem with the tagging? Or are you using folder view?

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,886

    Re: Start-Up Issues

    You would have to try a different control point to browse asset, try this:

    https://forum.dbpoweramp.com/showthr...-Asset-Control

  4. #4

    Re: Start-Up Issues

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    You would have to try a different control point to browse asset, try this:

    https://forum.dbpoweramp.com/showthr...-Asset-Control
    Asset Control finds the music files in Asset UPnP and Windows DLNA servers without any issue.

    The question remains as to why the Yamaha player finds the albums but displays no songs when accessing Asset UPnP directly.

    Mike

  5. #5
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,886

    Re: Start-Up Issues

    Perhaps only Yamaha have that answer.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •