title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 6 of 6

Thread: Rip Status History No Longer Working

  1. #1

    Join Date
    May 2019
    Location
    Los Angeles
    Posts
    4

    Rip Status History No Longer Working

    Hi There I am a new user to dbpoweramp. Whenever I ripped a CD and then reinserted it at a later time to check I had some tags right, the CD rip status and tags were remembered as I had ripped it. But that has now stopeed working. Any idea how I can get that back? Thank you. I am ripping some 4000 CD collection using 4x Apple Superdrives with a MacBook Pro 2018.

  2. #2
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    England
    Posts
    625

    Re: Rip Status History No Longer Working

    Last edited by Oggy; 05-06-2019 at 02:20 AM.

  3. #3

    Join Date
    May 2019
    Location
    Los Angeles
    Posts
    4

    Re: Rip Status History No Longer Working

    Thanks! I followed this 'dBpoweramp does cache your tags for the disc, it will only last for 20 CDs, you can increase the cache size by CD Ripper >> Options button (green on toolbar) >> Active Providers >> Settings >> dBpoweramp Cache'

    But... Can find no Settings option, it appears to be just a check to select or de-select that option. Is it different for a mac?

  4. #4
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    England
    Posts
    625

    Re: Rip Status History No Longer Working

    On Windows, it is one from the bottom, above Submit Changes to > freedb

    The dBpoweramp Cache is second from the top, but that is not what you want. If the list is the same for iOS, you want Settings > dBpoweramp Cache
    Last edited by Oggy; 05-06-2019 at 06:23 AM.

  5. #5

    Join Date
    May 2019
    Location
    Los Angeles
    Posts
    4

    Re: Rip Status History No Longer Working

    Hi Oggy thanks for this but for iOS it seems this doesn't work. Cache is either on or off. I will look again when I'm home at the weekend but in the meantime any other thoughts will be gratefully received. Thanks!

  6. #6

    Join Date
    May 2019
    Location
    Los Angeles
    Posts
    4

    Re: Rip Status History No Longer Working

    Still no luck with this I'm afraid. Does anyone else have any ideas how I can get this working again? I am using a mac. IOS 10.13 The suggestions so far have not worked for me. Can you please treat me like an idiot and walk me through how I can get this functionality back? I appreciate any help! Many Thanks!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •