title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 4 of 4

Thread: Malfunctions with Asset UPnP v6.1 on new QNAP server

  1. #1
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    109

    Malfunctions with Asset UPnP v6.1 on new QNAP server

    I have just set up a new QNAP (TS-453BE) server to support my music library. I transferred all my files from my old server using File Station and then installed Asset v6.1. I also created a network disk designation for the music folder to facilitate working with the files. After I scanned the library, it seemed as if everything synced and operated perfectly. However, I am now finding that while artwork appears for most -- but not all -- of the albums, there are significant issues with the library. When I touch the art work, in many cases Asset displays “no results” despite files being present on the server. In other cases, album and tracks seem mis-sorted. I have done multiple rescans of the entire library without resolution. Can you help?

    Thanks

    Aaron

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    744

    Re: Malfunctions with Asset UPnP v6.1 on new QNAP server

    Thanks for your feedback.
    Please export a configuration snapshot and email it to peter@dbpoweramp.com for analysis. Please mention specific examples of albums for me to look at, where each of the symptoms (missing artwork, missing tracks, wrong order) can be seen.

  3. #3
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    109

    Re: Malfunctions with Asset UPnP v6.1 on new QNAP server

    Peter: I think I solved the problem: I saw another post from a member who complained of a similar problem for which Spoon suggested upgrading to version 6.2, beta 7. I downloaded and installed the newer version and after a rescan (or two) things seem much better. If I have problems with the new version, may I send you a configuration snapshot at that time (BTW, do you need the long or short version)?

    Thanks again.

    Aaron

  4. #4
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    109

    Re: Malfunctions with Asset UPnP v6.1 on new QNAP server

    Spoke too soon. Despite a rescan after working on the music folder, problems have recurred. I just sent you an email with the "normal" config dump file. I really appreciate your help.

    Aaron

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •