title
Products            Purchase            Codec Central            Forum & Support            Professional            About
  
Results 1 to 6 of 6

Thread: strange tag when ripping mp3

  1. #1

    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    3

    strange tag when ripping mp3

    Hi:

    I recently moved CD ripper over to my new Win10. Now when I rip a cd I get a .- at the end of the title tag instead of .mp3 I can change it manually to .mp3 and it then plays, but I'm wondering if I have to reload a codec or something. Thanks!

  2. #2
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    946

    Re: strange tag when ripping mp3

    Did you copy and paste your naming string (Ctrl+C, Ctrl+V)? Have you a a newline at the end of your naming string?


    Dat Ei

  3. #3
    Da Man
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    36,880

    Re: strange tag when ripping mp3

    It is ._ ?

  4. #4

    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    3

    Re: strange tag when ripping mp3

    yes it's ._ (I mistakenly put the .- earlier) I can play it if I type in .mp3, but somehow can't get it configured to do that automatically

  5. #5

    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    3

    Re: strange tag when ripping mp3

    Ah, I see what's happening. I was interrupting the rip after the first couple of tracks had that ._ I see that if I wait until the whole cd completes, then it adds the .mp3 Works differently from the last version I used, but works well. Sorry for the bother!

  6. #6
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    946

    Re: strange tag when ripping mp3

    Do you use Replay Gain on base of the complete album or folder?


    Dat Ei

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright 2018 Illustrate. All Rights Reserved.