title
Products            Purchase            Codec Central            Forum & Support            Professional            About
  
Results 1 to 4 of 4

Thread: Display "Encoded by" Tag

  1. #1

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fullerton, CA
    Posts
    3

    Display "Encoded by" Tag

    Capture.jpg

    Hi all, I'm trying to display the "Encoding Tool" tag as a library field in JRiver. I've added a new tag field called "Encoding Tool" but nothing displays. I'm guessing the actual tag name in the file is slightly different but I can't see it in any other tag editor. I've been able to display the Accurate Rip results tag info but this "Encoding Tool" tag is proving more tricky. Any thoughts?

  2. #2
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Florida, USA
    Posts
    3,876

    Re: Display "Encoded by" Tag

    Quote Originally Posted by nsxelent View Post
    Capture.jpg

    Hi all, I'm trying to display the "Encoding Tool" tag as a library field in JRiver. I've added a new tag field called "Encoding Tool" but nothing displays. I'm guessing the actual tag name in the file is slightly different but I can't see it in any other tag editor. I've been able to display the Accurate Rip results tag info but this "Encoding Tool" tag is proving more tricky. Any thoughts?
    I have dbpa include the "encoded by" as one of the tag fields (ticked in the dbpa ripper settings under metadata and ID tags). I can see this tag show up in mp3tag for my FLAC files when I use the tag reference name "_tool" (without the " and note the underline character before the t.

  3. #3

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fullerton, CA
    Posts
    3

    Re: Display "Encoded by" Tag

    Thanks garym! I just tried adding a new field in JRiver called "_tool" (without the " and with the underline), and no luck. It looks like the only tag field in JRiver with a preceding "_" so maybe it's having an issue with that character.

  4. #4
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Florida, USA
    Posts
    3,876

    Re: Display "Encoded by" Tag

    Quote Originally Posted by nsxelent View Post
    Thanks garym! I just tried adding a new field in JRiver called "_tool" (without the " and with the underline), and no luck. It looks like the only tag field in JRiver with a preceding "_" so maybe it's having an issue with that character.
    have you tried
    ENCODED BY

    That's what LMS and foobar2000 both show as the field name when I look at tags.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Copyright 2018 Illustrate. All Rights Reserved.