title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 4 of 4

Thread: A bug or a config error? Just noise with 24/96 files

  1. #1

    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    4

    Question A bug or a config error? Just noise with 24/96 files

    Hi

    I'm experimenting with Asset to see if I can replace my local based playback system and stream everything instead. My local player (which serves as a media renderer for testing purposes) runs Daphile Linux which is a variant of Logitech Media Server

    I have a bunch of 24/96 AIF files which I can't stream but I can play locally. When streamed all I get is noise. When played locally through the same hardware and DAC they play fine. 16/44.1 and 24/96 FLAC seem to be fine, just the AIFs

    I conclude it's not the DAC/renderer that's the issue, it's the streaming and I have tried assorted config changes in Asset but to no avail

    Is this a known issue? A limitation of the free version? A bug? Or am I just doing something dim??

    All and any help gratefully recieved

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,469

    Re: A bug or a config error? Just noise with 24/96 files

    Asset is the Windows version?

  3. #3

    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    4

    Re: A bug or a config error? Just noise with 24/96 files

    Apologies for not giving more detail

    Linux version running on a headless Debian server 64bit

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,469

    Re: A bug or a config error? Just noise with 24/96 files

    Try enabling the debug log (in the configuration) and see what the aiff file is being served as.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •