title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 7 of 7

Thread: No Flac

  1. #1

    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    5

    No Flac

    I run Asset UpnP on a windows 10 pc.
    The program is indexing my music tracks in the given directory's, but it seems to skip the albums that are in FLAC format.
    What can I do to include the flac(s ?

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,481

    Re: No Flac

    If they have a .flac extension, they will be automatically indexed (check in the advanced configuration page that flac has not bee unchecked).

  3. #3

    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    5

    Re: No Flac

    they have the flac extension and no, flac has not been unchecked

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,481

    Re: No Flac

    When asset has indexed the files, see if you can see them with (through control point):

    advanced search >> File and Folder browsing

  5. #5

    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    5

    Re: No Flac

    I reinstalled and now I can see in file an folder browsing the dir and the fac files.
    BUT, it seems that the Asset UPnP conttroller is gone.

    In mij list of programs I have only the entrance Asset UPnP (before reinstallation I had 2 entrances).
    In the forlder All Apps in startup I see only "Asset UPnP Help" and "Asset UPnP Configuration".

    How do I get the controller back

  6. #6
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    London, UK
    Posts
    3,524

    Re: No Flac

    Quote Originally Posted by Guido View Post
    I reinstalled and now I can see in file an folder browsing the dir and the fac files.
    BUT, it seems that the Asset UPnP conttroller is gone.

    In mij list of programs I have only the entrance Asset UPnP (before reinstallation I had 2 entrances).
    In the forlder All Apps in startup I see only "Asset UPnP Help" and "Asset UPnP Configuration".

    How do I get the controller back
    Answered here:
    https://forum.dbpoweramp.com/showthr...program-folder

  7. #7

    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    5

    Re: No Flac

    Thanks A LOT !!! You solved my problem and made me wiser.

    Greetings, Guido

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •