title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: dBpoweramp fails since updating to 15.3 yesterday

  1. #16
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    937

    Re: dBpoweramp fails since updating to 15.3 yesterday

    So if you do a check for system updates it shows a whole big list of updates ready to install? because if it does not, then you have that update already installed.

  2. #17
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    937

    Re: dBpoweramp fails since updating to 15.3 yesterday

    Quote Originally Posted by R&B_4me View Post
    I have just installed (20 June 2015) 15.3 over R15, which I purchased in May 2014. I am running Windows 7 64bit. Now, when I rip an original CD, the Album Folder is not created. The Artist folder is created and all tracks are saved under Artist Name, not Album Name. In "Naming" (Save in Dynamic Artist Folder), in the "Set File Naming" dialogue box, I have clicked on Default - but still RIP will not create the Album Folder. I have never had this problem before. Any suggestions as to how I can get RIP to create the Album Folder ? Thanks.
    You are using Multi Encoder? if so it has its own naming based on the encoder used, rather than naming on CD Rippers main page.

  3. #18

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Yorkshire
    Posts
    3

    Re: dBpoweramp fails since updating to 15.3 yesterday

    Thank you *********. I've just started using Multi Encoder. I'm trying to get a FLAC and an MP3 RIP. Could you advise me, how do I get Multi Encoder to create Artist/Album/Track when it performs a RIP ? Thanks.

  4. #19

    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Maine
    Posts
    5

    Re: dBpoweramp fails since updating to 15.3 yesterday

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    So if you do a check for system updates it shows a whole big list of updates ready to install? because if it does not, then you have that update already installed.
    Finally found it and uninstalled it. Will check dbpoweramp later & report back.

    EDIT: It seems to have worked, and I'm glad to be back to doing things the old way. Thanks very much for your help.
    Last edited by bipbop13; 06-21-2015 at 09:48 PM. Reason: update

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •