title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 9 of 9

Thread: Have to close & reboot cd ripper to rip each new disc

  1. #1

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    41

    Have to close & reboot cd ripper to rip each new disc

    Whether I let CD Ripper automatically eject the CD after ripping or if I manually eject the CD, when I load the next CD in the drive, I cannot rip it unless I close and then re-open CD Ripper. The Rip icon is greyed out and below it there is a red circle with a diagonal line through it next to <Insert Audio CD>. As soon as I reboot CD Ripper, the Rip icon is available, the red circle and <Insert Audio CD> are gone and the current track info has taken their place. Is there a setting to make so that CD Ripper will default to ripping as soon as a new CD is loaded in the drive? I could find nothing about this in either CD Ripper Main Help or Advanced Options.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,918

    Re: Have to close & reboot cd ripper to rip each new disc

    Can you post a screenshot to postimage.org or similar?

  3. #3

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    41

    Re: Have to close & reboot cd ripper to rip each new disc


  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,918

    Re: Have to close & reboot cd ripper to rip each new disc

    Clicking the retry button does not detect the tracks?

  5. #5

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    41

    Re: Have to close & reboot cd ripper to rip each new disc


  6. #6

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    41

    Re: Have to close & reboot cd ripper to rip each new disc


  7. #7

    Re: Have to close & reboot cd ripper to rip each new disc

    At the bottom of your screenshot, mostly off screen, is: "Software Update ***ATTENTION***"
    Might that be worth investigating?

  8. #8

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    41

    Re: Have to close & reboot cd ripper to rip each new disc

    Thank you drj. That's from MetaGeek for Chanalizer software. This is a paid support, which I am sure I already paid for, but haven't had time to check my credit card statements. It's a repetitive pop-up and you can't close it, so I just move it to the bottom of my screen.

  9. #9
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,918

    Re: Have to close & reboot cd ripper to rip each new disc


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •