title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 9 of 9

Thread: Asset UPnP on OSX

  1. #1

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    34

    Asset UPnP on OSX

    I have installed Asset onto a Mac Mini running Mavericks. I have configured a single location for my audio files and Asset correctly scans the files, all 16922 of them. The files are a mixture of MP3, Apple Lossless and AAC.

    If I then use a controller such as media:connect on iOS, I can connect to Asset but there are no files contained within.

    I have rebooted Mac, run a full rescan of Asset, tried other iOS apps like Kinsky and 8player but still the library appears empty.

    As a sidenote, I managed to get Twonky to work just fine but have been assured that Asset is more stable.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    40,352

    Re: Asset UPnP on OSX

    On the Asset configuration page it says there are xxx Tracks, xxx Albums? after scanning?

  3. #3

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    34

    Re: Asset UPnP on OSX

    Yes, 16922 tracks and 1717 albums

  4. #4

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    34

    Re: Asset UPnP on OSX

    The Browse Tree panel is empty though - should that contain things?

  5. #5

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    34

    Re: Asset UPnP on OSX

    Maybe I should also add that my iTunes library is stored on an external USB drive

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    40,352

    Re: Asset UPnP on OSX

    Yes the browse tree panel should be populated, click the restore default button to populate it.

  7. #7

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    34

    Re: Asset UPnP on OSX

    That was it. I feel dumb now. Ok thanks - I will continue to evaluate, I have a new Pioneer N30 network player arriving this week to try it out on!

  8. #8
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    40,352

    Re: Asset UPnP on OSX

    The browse panel should have automatically populated, unless the entries were cleared manually?

  9. #9

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    34

    Re: Asset UPnP on OSX

    I don't think I cleared it down, pretty sure it was always empty until I clicked restore.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •