title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 6 of 6

Thread: Getting started with internet radio and Asset

  1. #1

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    34

    Getting started with internet radio and Asset

    I have Asset up and running on OSX, all seems to work well. I am still running the Trial version. I have tried to configure internet radio by signing up for TuneIn and then entering my username into the Asset Config screen.

    What next? Should internet radio appear on my media controller app?

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,481

    Re: Getting started with internet radio and Asset

    You do not have to enter a user name for it to work. You would browse the internet radio from the root asset menu, it is listed as:

    Internet Radio [TuneIn Radio]

  3. #3

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    34

    Re: Getting started with internet radio and Asset

    I don't see that option from my controller. What could I be missing for this to happen?

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,481

    Re: Getting started with internet radio and Asset

    Certain controllers (built into players) do not show Assets browse tree, so it is not possible to use from the player.

    If your player is fully UPnP compatible you can use a Control Point, such as:

    http://forum.dbpoweramp.com/showthre...-Asset-Control

  5. #5

    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    34

    Re: Getting started with internet radio and Asset

    That looks good. Is it available for iOS? Can't find it on the AppStore.

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,481

    Re: Getting started with internet radio and Asset

    No, on iOS, try Kinsky or Plug player.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •