title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 4 of 4

Thread: Asset disappearing to network on QNAP TS219P+

  1. #1

    Join Date
    May 2010
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    47

    Asset disappearing to network on QNAP TS219P+

    Hi,

    Woke up this morning, pressed play on Linn DS - nothing.

    Kinsky found DS but not Asset on my TS. Went to Library folder and only standard QNAP Twonky found.

    Went to chrome and the tab to QNAP port :45537 I had left open, Asset still there (Trial 18 Days Remaining) and seemed to respond to a restart.

    But still no appearance in Kinsky.

    Only thought is Telstra modem-router was rebooted last night, but all network uses fixed IP-addresses.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,509

    Re: Asset disappearing to network on QNAP TS219P+

    Try restarting the DS

  3. #3

    Join Date
    May 2010
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    47

    Re: Asset disappearing to network on QNAP TS219P+

    It's happened again.

    Can't remember what fixed it last time. Rebooting DS hasn't worked and Kinsky can't find Asset, only Twonky.

    Asset is running and port 45537 page comes up.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    39,509

    Re: Asset disappearing to network on QNAP TS219P+

    Restarting Asset helps?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •