title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53

Thread: Music Converter R15 not showing "edit ID tags" on right-click

  1. #46

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    3

    Re: Music Converter R15 not showing "edit ID tags" on right-click

    Edit ID-Tag still doesn't work in V15.2, if I run v15.2 in x86 mode on Windows 7 x64.

    Right-click displays the "Edit ID-Tag" button, but nothing happens when I press the button.

  2. #47
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    162

    Re: Music Converter R15 not showing "edit ID tags" on right-click

    Bonjour

    i have the same issue since yesterday.

    No Shell edit mode

    uninstall / reinstall : same thing

    How to do a ran dbpoweramp reset as mentionned in previous page of this thread ?

    Thanks

  3. #48
    dBpoweramp Guru
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    754

    Re: Music Converter R15 not showing "edit ID tags" on right-click

    Quote Originally Posted by Thg6276 View Post
    How to do a ran dbpoweramp reset as mentionned in previous page of this thread ?

    Thanks
    dBpoweramp reset utility

    Save the file (rather than "Run"), then right click on the downloaded file and "Run as Administrator."

  4. #49
    dBpoweramp Enthusiast
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    162

    Re: Music Converter R15 not showing "edit ID tags" on right-click

    Thank You

    Problem yesterday with dBpoweramp, impossible to have metadata of one CD (Patti Smith/Horses) and software totally freezed.

    Uninstall/Reinstall of DBP and cleaning of the computer with Ccleaner (cleaning of Windows Registry included)

    I think that cleaning of registry with Ccleaner was not really a good idea

    So, after "no edit ID-tag", and "convert to" on right-click ... has disappeared !

    In fact, fixed this evening after have used the Windows Restore Points

    All is OK now

  5. #50

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    13

    Re: Music Converter R15 not showing "edit ID tags" on right-click

    Quote Originally Posted by BrodyBoy View Post
    dBpoweramp reset utility

    Save the file (rather than "Run"), then right click on the downloaded file and "Run as Administrator."
    Hi,
    Today I installed the 15.3 version and since then have the same issue about audio properties.
    Every time I try to use right click with DSF files, the pop up window says: Provides Audio Information for dBpoweramp has stopped working.
    It NEVER happened with the previous versions of dBp.
    Also used the reset tool, no difference.

    System: Windows 7 Pro (64)
    Files: DSF (FLACs are O.K. the right click works with FLACs)
    DSD decoder installed
    Installed/uninstalled/re-installed dBp five times, every time re-booting Windows.

    Would appreciate a word of wisdom.
    Thank you,
    Alex

  6. #51
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    38,926

    Re: Music Converter R15 not showing "edit ID tags" on right-click

    The program is crashing, so a reset will not help. Please upload one dsf file to dropbox and provide a link by email:

    https://www.dbpoweramp.com/email.htm

  7. #52

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    13

    Re: Music Converter R15 not showing "edit ID tags" on right-click

    Quote Originally Posted by Spoon View Post
    The program is crashing, so a reset will not help. Please upload one dsf file to dropbox and provide a link by email:

    https://www.dbpoweramp.com/email.htm
    Done. The uploaded file was read by the previous version of dBp and is still read by Foobar. Thank you.
    Alex

  8. #53

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    13

    Re: Music Converter R15 not showing "edit ID tags" on right-click

    Hi Spoon,
    I have good news. Started my computer after work, checked the same file - miracle, I can access and edit the DSF file properties with a right click.
    The only explanation that I have is the fact that I just re-installed Windows 7, and last night I installed Windows 7 SP. It appears that the service pack is critical for the functionality of dBp.
    Thank you for all support.
    Alex

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •