title
Products            Buy            Support Forum            Professional            About            Codec Central
 
Results 1 to 8 of 8

Thread: Nas Qnap TS-259pro

  1. #1

    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Paris
    Posts
    7

    Nas Qnap TS-259pro

    Hi,
    is it possible to implement Asset UPNP on a nas Qnap TS 259 Pro. If yes: wich version. If not is it possible to practice as this way:
    Qnap==>LapTOP with Asset as streamer ==> Naim Uniqute.

    Thank's for your help

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,969

    Re: Nas Qnap TS-259pro

    It is likely that asset will work on this nas soon, it is possible to install Asset on your laptop and point to your nas.

  3. #3

    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Paris
    Posts
    7

    Re: Nas Qnap TS-259pro

    HI Spoon,
    Wonderfull the way is QNAP==>laptop with Asset as streamer ==> Naim Uniqute 2.
    Ans I have a perfect view of my Cd collector more then 3 000, transfered by DBpoweramp!
    Now one question: when I put a new file how can I refresh Asset? My version is Windows 8&7. I didn't see any solution. I have just the window Asset UPNP configuration:advanced Settings.
    And second question is Asset automaticly refresh and when?
    Thanks for your help

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,969

    Re: Nas Qnap TS-259pro

    Open the configuration program and there is an option to rescan.

    Asset will automatically refresh, however this stops working over the network once a certain number of files are stored on the device.

  5. #5

    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Paris
    Posts
    7

    Re: Nas Qnap TS-259pro

    Hi,

    I apologize but where? When I launch Asset UPNP Configuration: Advanced settings ther is nothing in this window callled as Scan or Re Scan. Or perhaps where is the configuration program?

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,969

    Re: Nas Qnap TS-259pro

    If you start from the Icon in start menu you get the main configuration page (not the advanced configuration page).

  7. #7

    Re: Nas Qnap TS-259pro

    Thanks Spoon for you post.
    I tried to follow your instructions to install the x86 version on my QNAP TS-269L.(Intel Atom- Dual core) It installs but when I try to run Asset I get errors:

    [/usr/bin/asset/bin] * ./AssetUPnP
    ./AssetUPnP: /usr/lib/libstdc++.so.6: version `GLIBCXX_3.4.15' not found (required by ./AssetUPnP)
    ./AssetUPnP: /lib/libc.so.6: version `GLIBC_2.9' not found (required by ./AssetUPnP)
    ./AssetUPnP: /lib/libc.so.6: version `GLIBC_2.7' not found (required by ./AssetUPnP)

    I take it I have some missing Libraries. Any thoughts on this?

    Thanks in advance..

  8. #8
    Administrator
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    41,969

    Re: Nas Qnap TS-259pro

    We are updating our beta to get around this dependency, hopefully soon.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •